Autorius apie receptą:
Paprasti, tačiau labai skanūs ir sotūs suktinukai, kurie puikiai tiks prie šventinio stalo ar pasisėdėjimui su draugais.
Paprasti, tačiau labai skanūs ir sotūs suktinukai, kurie puikiai tiks prie šventinio stalo ar pasisėdėjimui su draugais.
Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų
kumpio
(plonų griežinėlių)
50 gramų
fermentinio sūrio
(tarkuoto)
1 vienetas
morkų
(didesnės arba 2 mažesnių)
1 skiltelė
česnako
pagal skonį
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morkas ir sūrį sutarkuoti burokine tarka, česnaką smulkiai supjaustyti, visus ingredientus sudėti į dubenėlį, tuomet dėti majonezą ir viską gerai išmaišyti.
2.
Ant kiekvieno kumpio griežinėlio dėti po nepilną šaukštą paruošto įdaro, susukti ir perverti dantų krapštuku.