Kugelis čanachų puodynėse su varškės padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kugelis čanachų puodynėse su varškės padažu
Autorius apie receptą: Kugelis čenakinėse su voveraitėmis ir varškės padažu. Kugelis čenakinėse su voveraitėmis ir varškės padažu. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 kilogramai bulvių
3 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
0.5 litro kefyro
Kepimui:
pagal poreikį lašinukų
pagal poreikį svogūnų
pagal poreikį voveraičių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
400 gramų varškės
10 šaukštų pieno
2 šaukštai grietinės
2 šaukšteliai peletrūno
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves, morką ir svogūnus sutarkuoti elektrine tarkavimo mašina. Įpilti kefyro, įberti druskos ir išmaišyti.
2.
Lašinukus, svogūną ir voveraites smulkiai supjaustyti.
3.
Į keptuvę sudėti lašinukus, svogūnus, voveraites, pagardinti pipirais ir apkepti. Iš karto apkepus sudėti į dubenį su tarkiais ir išmaišyti.
4.
Gautą masę išpilstyti į indelius.
5.
Kepti įkaitintoje iki 220 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių. Tuomet pamažinti kaitrą iki 180 C laipsnių temperatūros ir kepti dar 40 minučių.
6.
Padažui į dubenį dėti varškę, berti druską, pipirus ir ištrinti šakute. Sudėti grietinę ir masę išsukti šaukštu, po truputį pilti pieną ir išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital