Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | moliūgų (naudojau sviestinį, bet tinka ir kitoks) | |
500 mililitrų | daržovių sultinio | |
1 skardinė | konservuotų pomidorų (400 g dydžio) | |
1 skardinė | konservuotų avinžirnių (arba 250 g virtų) | |
2 šaukštai | žemės riešutų sviesto (naudojau natūralų kreminį) | |
1 vienetas | svogūnų (didelio) | |
1 vienetas | morkų (vidutinio dydžio arba 1 saldžios bulvės) | |
100 gramų | lapinių kopūstų (arba špinatų, galima nedėti) | |
1 vienetas | aitriųjų pipirų (arba pagal skonį, galima keisti aitrios paprikos milteliais) | |
4 skiltelės | česnako | |
1 šaukštelis | malto kumino | |
1 šaukštelis | džiovintų čiobrelių (nebūtina, bet man labai tinka) | |
1 šaukštelis | maltos kalendros | |
0.5 šaukštelio | malto cinamono | |
6 vienetai | gvazdikėlių (arba 0,5 šaukštelio maltų) | |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų | |
5 centimetrai | imbiero (arba 1 a.š. malto) | |
šiek tiek | citrinų sulčių (nebūtina) | |
1.5 šaukštelio | druskos (arba pagal skonį) | |
Kepimui: | ||
1.5 šaukšto | kokosų aliejaus (arba kitokio aliejaus) | |
Patiekiant: | ||
šiek tiek | kalendros (arba petražolių) |