Korėjietiški agurkai su morkomis žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Korėjietiški agurkai su morkomis žiemai
Autorius apie receptą: Labai skanios saldžiarūgštės traškios salotos, panašios į tas, kurios būna kinų restoranuose. Galima jas daryti ir greitam vartojimui, ir saugoti žiemai. Labai skanios saldžiarūgštės traškios salotos, panašios į tas, kurios būna kinų restoranuose. Galima jas daryti ir greitam vartojimui, ir saugoti žiemai. Jolanta, Visko po trupinėlį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kilogramai agurkų
1 kilogramas morkų (nuvalytų)
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė acto 9%
1 stiklinė aliejaus
100 gramų druskos
2 šaukštai česnako (smulkiai sutrinto)
1 šaukštas paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morkas sutarkuojame per burokine tarką (būtų gražiau per specialią korėjietiškų morkų tarkutę).
2.
Agurkėlius, nupjovę galiukus, pjauname išilgai į 4 skilteles ir dar pusiau, gauname 8 gabalėlius iš agurkėlio.
3.
Sumaišome morkas su agurkais, supilame visus likusius produktus, gerai išmaišome ir paliekame 4 val.
4.
Laikau šaldytuve susidėjus į stiklainius, kol sutraškinam, super skanūs. Galima laikyti ir žiemai, tada reikia pasterizuoti. 0,5 l stiklainiukus su agurkais pridengti steriliais dangteliais, sustatyti į platų puodą, pilti vandens, kad apsemtų maždaug pusę stiklainio ir kaitinti nuo vandens užvirimo ~15-20 min. Tuomet sandariai užsukti, sustatyti dangteliais žemyn, šiltai uždengti ir palikti, kol visiškai atvės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital