Kopūstų salotos su tunu ir kiaušiniais (be majonezo)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kopūstų salotos su tunu ir kiaušiniais (be majonezo)
Autorius apie receptą: Skanios ir sočios salotos. Ingredientų kiekius galima koreguoti pagal savo skonį. Skanios ir sočios salotos. Ingredientų kiekius galima koreguoti pagal savo skonį. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
0.5 vieneto kopūstų
4 vienetai kiaušinių (virtų)
130 gramų tuno (konservuoto)
100 gramų mocarela sūrio (naudojau marinuotą)
2 vienetai morkų
1 sauja žaliųjų žirnelių (šviežių)
50 gramų parmezano sūrio
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
Užpilui:
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį baltojo balzaminio acto
pagal skonį garstyčių (neaštrių)
pagal skonį medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morkas sutarkuoti burokine tarka, kopūstą smulkiai supjaustyti, kiaušinius supjaustyti, mocarelos sūrį perpjauti į mažesnius gabaliukus, parmezano sūrį sutarkuoti, nupilti nuo tuno skystį ir susmulkinti. Krapus ir svogūnų laiškus susmulkinti.
2.
Užpilui į dubenėlį pilti alyvuogių aliejų, baltąjį balzaminį actą, dėti garstyčias, medų, berti druską, pipirus ir išmaišyti.
3.
Į lėkštę dėti kopūstą, morkas, berti žirnelius, dėti mocarelos sūrį, berti parmezano sūrį, krapus, svogūno laiškus, dėti tuną, pilti užpilą ir permaišyti. Tiekiant sudėti kiaušinius ir skanauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital