Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Salotoms: | ||
0.5 vieneto | raudongūžių kopūstų (nedidelio) | |
2 vienetai | vištienos krūtinėlės (virtos ar keptos) | |
200 gramų | konservuotų kukurūzų | |
1 vienetas | morkų (didesnės) | |
3 vienetai | marinuotų agurkų | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų | |
1 pundelis | laiškinių česnakų (arba kelių svogūnų laiškų) | |
1 šaukštelis | prieskoninių žolelių (džiovintų petražolių, raudonėlio, provanso žolelių ar kt.) | |
Padažui: | ||
3 šaukštai | graikiško jogurto | |
2 šaukštai | majonezo (gaivesnei versijai galima keisti graikišku jogurtu, sumaišytu su trupučiu garstyčių) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | druskos |