Raudongūžio kopūsto salotos su vištiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Raudongūžio kopūsto salotos su vištiena
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Autorius apie receptą: Gardžios, sočios ir be galo skanios bei traškios salotos, kurios greitai dings nuo stalo. Ingredientai neįmantrūs nors ir gali pasirodyti daug, tačiau šis skonių junginys tikrai Gardžios, sočios ir be galo skanios bei traškios salotos, kurios greitai dings nuo stalo. Ingredientai neįmantrūs nors ir gali pasirodyti daug, tačiau šis skonių junginys tikrai pavyksta labai džiuginantis. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Salotoms:
0.5 vieneto raudongūžių kopūstų (nedidelio)
2 vienetai vištienos krūtinėlės (virtos ar keptos)
200 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas morkų (didesnės)
3 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 pundelis laiškinių česnakų (arba kelių svogūnų laiškų)
1 šaukštelis prieskoninių žolelių (džiovintų petražolių, raudonėlio, provanso žolelių ar kt.)
Padažui:
3 šaukštai graikiško jogurto
2 šaukštai majonezo (gaivesnei versijai galima keisti graikišku jogurtu, sumaišytu su trupučiu garstyčių)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos krūtinėles išvirti pasūdytame vandenyje, suplėšyti su šakute, jei norisi, pagarinti mėgiamais prieskoniais, atidėti.
2.
Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į dubenį, berti druską, išmaišyti ir palikti pastovėti, kol bus ruošiami kiti ingredientai.
3.
Svogūną supjaustyti plonais pusžiedžiais (arba kubeliais), laiškinius česnakus susmulkinti, morką supjaustyti šiaudeliais (arba stambiai sutarkuoti), visus ingredientus sudėti į dubenį.
4.
Ten pat suberti paruoštus kopūstus, vištieną, prieskonines žoleles. Gerai išmaišyti.
5.
Padažui paruošti, į indelį dėti jogurtą, majonezą, pilti alyvuogių aliejų, berti druską, pipirus, išmaišyti.
6.
Paruoštą padažą supilti į salotas ir dar kartą gerai išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital