Kitoks tinginys - be kondensuoto pieno ir be varškės
AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 4)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Kai norisi tinginio, bet neturiu nei nei kondensuoto pieno įprastiniam tinginiui, nei varškės varškiniam tinginiui, prisimenu močiutės receptą. Jei tinginio norite ir Jūs,
Kai norisi tinginio, bet neturiu nei nei kondensuoto pieno įprastiniam tinginiui, nei varškės varškiniam tinginiui, prisimenu močiutės receptą. Jei tinginio norite ir Jūs, siūlau išbandyti!
(...daugiau)(...mažiau)
Kotryna
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
360 gramų
sausainių
(2 pakelių)
150 gramų
sviesto
2 vienetai
kiaušinių
150 gramų
cukraus
4 šaukštai
kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sulaužau smulkiais gabalėliais.
2.
Į prikaistuvį dedu gabalėliais pjaustytą sviestą su cukrumi ir kaitinu ant nedidelės ugnies, vis maišydama, kol ištirps, suberiu kakavą ir išmaišau. Prikaistuvį nukeliu nuo ugnies.
3.
Gerai išplaku kiaušinius ir labai atsargiai įmaišau į šiek tiek atvėsusią kakavinę masę. Jeigu bijotės, kad nuo karščio gali atsirasti baltymų gabaliukų, galite maišyti tik trynius, tik jų tuomet reikėtų 3 - 4 vnt.
4.
Į dubenį su sausainiais pilu kakavinį kremą ir gerai išmaišau.
5.
Masę sudedu į maišelį, formuoju tinginį ir palieku bent kelioms valandoms šaldytuve. Skanaus!