Kitokie balandėliai

AUTORIUS:
Irena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kitokie balandėliai
Kitokie balandėliai
Kitokie balandėliai
Autorius apie receptą: Šiuos balandėlius, kaip nekeista, gamindavo mano diedukas. Jie labai skiriasi nuo tradicinių, tačiau skonis tobulas! Šiuos balandėlius, kaip nekeista, gamindavo mano diedukas. Jie labai skiriasi nuo tradicinių, tačiau skonis tobulas! Irena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 galva kininių kopūstų
4 vienetai pankolio gumbų
450 mililitrų vištienos sultinio
2 vienetai morkų
1 vienetas salierių
1 stiklinė balto vyno
150 mililitrų pomidorų pastos
1 vienetas lauro lapų
1 vienetas čiobrelių šakelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Įdarui:
300 gramų faršo
300 gramų kininių kopūstų
150 gramų šoninė
1 vienetas svogūnų
1 šakelė čiobrelių šakelių
Kepimui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
Padažui:
pagal poreikį sviesto
3 skiltelės česnako (apytikriai, pagal skonį)
1 vienetas lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kopūsto lapus nuimti ir nuplikyti kelias minutes karštu vandeniu.
2.
Įdarui svogūną ir šoninę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
3.
Keptuvėje pakepinti svogūną, šoninę. Sudėti faršą, apkepti, paskaninti druska, pipirais, čiobreliu. Sudėti smulkintą kopūstą, įpilti vyną ir patroškinti, kol vynas nugaruos.
4.
Nedideliais gabalėliais supjaustyti salierą, pankolį, morkas.
5.
Į troškintuvą įpilti alyvuogių aliejų, sudėti smulkintus salierą, pankolį, morkas, čiobrelį, lauro lapus, viską apkepti šiek tiek. Dėti pomidorų pastą, paskaninti druska ir pipirais.
6.
Į kopūsto lapą dėti įdaro ir susukti. Suktinukus sudėti į troškintuvą ant daržovių. Supilti vištienos sultinį. Suberti įdaro likučius. Uždengus puodą, troškinti apie valandą.
7.
Padažui išlydyti sviestą su smulkinta česnako skiltele ir lauro lapu. Tiekiant, užpilti padažą ant balandėlių.
8.
Tiekiau su bulvių-pastarnokų koše.
AUTORIUS: Irena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital