Keptos kukurūzų burbuolės su aitriosiomis paprikomis ir parmezanu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Keptos kukurūzų burbuolės su aitriosiomis paprikomis ir parmezanu
Autorius apie receptą: Lauko kepsnių vakarėlis neįsivaizduojamas be kukurūzų burbuolių, keptų ant grotelių! Pagal šį receptą ant grotelių kepamos kukurūzų burbuolės pagardinamos Lauko kepsnių vakarėlis neįsivaizduojamas be kukurūzų burbuolių, keptų ant grotelių! Pagal šį receptą ant grotelių kepamos kukurūzų burbuolės pagardinamos aitriosiomis paprikomis, feta ir parmezanu. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai kukurūzų burbuolių
150 gramų fetos sūrio
1 vienetas žaliųjų citrinų
4 šaukštai majonezo
4 šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas)
2 šaukštai sviesto
2 šaukšteliai prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kukurūzus, nenuėmę išorinių lapų, pamirkykite vandenyje 30 minučių.
2.
Kukurūzų burbuoles kepkite tol, kol išoriniai lapai išsausės ir pradės juosti.
3.
Nulupkite burbuoles gaubiančius lapus ir nuvalytus kukurūzus sudėkite į kepsninę. Šepetėliu aptepkite lydytu sviestu ir kepkite, kol įgaus auksinį atspalvį.
4.
Kai kukurūzų burbuolės bus iškepusios, aptepkite jas majonezu ir apvoliokite parmezane. Pagardinkite aitriosiomis paprikomis ir druska.
5.
Galiausiai uždėkite trupintos fetos ir žaliosios citrinos skiltelių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital