Kepti smidrai su pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepti smidrai su pievagrybiais
Autorius apie receptą: Labai paprastai paruošiami smidrai su pievagrybiais. Labai tinka tiekti su kepta arba troškinta žuvimi arba vištienos krūtinėle. Labai paprastai paruošiami smidrai su pievagrybiais. Labai tinka tiekti su kepta arba troškinta žuvimi arba vištienos krūtinėle. Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pundelis smidrų
150 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako (didesnės arba 2 mažesnių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį peletrūno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nulaužykite nuo smidrų sumedėjusias dalis ir juos nuplaukite.
2.
Pievagrybius nuvalykite ir supjaustykite.
3.
Svogūną ir česnaką susmulkinkite.
4.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite, suberkite svogūną, česnaką ir apkepkite kelias minutes. Tuomet sudėkite pievagrybius, smidrus, užberkite druskos ir kepkite uždengę dangčiu apie 7- 10 minutes, kartas nuo karto pamaišant. Tuomet užberkite pipirų ir peletrūno ir permaišykite.
5.
Labai tinka tiekti su kepta arba troškinta žuvimi arba vištienos krūtinėle.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital