Keptas tešloje "Camembert" sūris su medumi ir pipirais

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Keptas tešloje "Camembert" sūris su medumi ir pipirais
Keptas tešloje "Camembert" sūris su medumi ir pipirais
Keptas tešloje "Camembert" sūris su medumi ir pipirais
Keptas tešloje "Camembert" sūris su medumi ir pipirais
Keptas tešloje "Camembert" sūris su medumi ir pipirais
Keptas tešloje "Camembert" sūris su medumi ir pipirais
Autorius apie receptą: Puikus užkandis pelėsinių sūrių mėgėjams, o jei dar ragausite su kepta juoda duona - pateksite į "skonių rojų". Medus ir pipirai paryškina sūrio skonį, o Provanso žolelės Puikus užkandis pelėsinių sūrių mėgėjams, o jei dar ragausite su kepta juoda duona - pateksite į "skonių rojų". Medus ir pipirai paryškina sūrio skonį, o Provanso žolelės užburia savo kvapais. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai camembert sūrio (apskrito)
3 šaukštai skysto medaus
pagal skonį grūstų juodųjų pipirų
pagal skonį provanso žolelių
Tešlai:
3 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
100 gramų sviesto (tirpinto)
100 gramų grietinės, 30% riebumo
1 vienetas kiaušinių
10 gramų sausų mielių
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis druskos
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną pašildome iki šiltumo.
2.
Sumaišome miltus, pieną, kiaušinį, sviestą, grietinę, mieles, cukrų ir druską, užminkome tešlą, apklojame rankšluosčiu ir paliekame porai valandų šiltoje vietoje.
3.
Kai tešla pakils, iškočiojame tris apskritimus (ne itin plonus) ir kiekvieno apskritimo viduryje dedame po visą sūrio ritulį. Sūrį viršuje šiek tiek įpjauname - padaliname maždaug į 8-10 trikampėlių. Ant viršaus pilame po 1 šaukštą medaus ant kiekvieno sūrio ritulio ir pabarstome pipirais bei provanso žolelėmis. Sūrius iš šonu aplipiname tešla (suformuojame krepšelius), tešla turi kažkiek užlipti ant viršaus, bet tik palei kraštus sūrio, o pats viršus neturi būti uždengtas.
4.
Aptepimui išplakame kiaušinį ir aptepame tešlos šonus.
5.
Kepame sūrius iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min, kol tešla paruduos, o sūris išsilydys.
Patarimai:
Stiklinė 250 ml.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital