Autorius apie receptą:
Pirmą kartą kepiau sprandinės vyniotinį. Pavyko puikiai. Vyniotinis gražiai pjaustosi, netrupa, skanus.
Pirmą kartą kepiau sprandinės vyniotinį. Pavyko puikiai. Vyniotinis gražiai pjaustosi, netrupa, skanus.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas
kiaulienos sprandinės
2 skiltelės
česnako
1 žiupsnelis
maltų juodųjų pipirų
1 šaukštas
aliejaus
1 šaukštelis
džiovinto raudonėlio
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Česnaką sutarkuojame. Maišome su aliejumi, druska, pipirais, raudonėliu. Šiuo mišiniu įtriname mėsą. Suvyniojame į kepimo rankovę, surišame virtuviniu siūlu ir leidžiame per naktį pasimarinuoti šaldytuve.
2.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 min. Atvėsiname. Išvyniojame iš rankovės. Pjaustome ir mėgaujamės.