Kepta žuvis su gaiviu padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kepta žuvis su gaiviu padažu
Autorius apie receptą: Labai džiaugiuosi, kad žuvis nėra retas svečias mano virtuvėje. Ją mėgstame visa šeima. Į savaitę bent kartą tikrai mėgaujamės žuvies patiekalais. Mano mergaitės labai Labai džiaugiuosi, kad žuvis nėra retas svečias mano virtuvėje. Ją mėgstame visa šeima. Į savaitę bent kartą tikrai mėgaujamės žuvies patiekalais. Mano mergaitės labai mėgsta vadinamus naminius žuvies pirštelius, tad žuvį šiandien panašiai ir ruošiau. Patiekiau pirštelius su gaiviu padažu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų žuvies filė (rinkausi menkę)
1 šaukštelis prieskonių žuviai
0.5 šaukštelio česnako granulės
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Apvoliojimui:
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai panko džiūvėsėlių
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
3 šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
Padažui:
0.5 vieneto agurkų
0.5 vieneto marinuotų agurkų
1 šaukštas kefyro
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas graikiško jogurto
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žuvies filė supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais, česnako granulėmis, prieskoniais. Gerai išmaišome.
2.
Kiaušinius išplakame su žiupsniu druskos. Kitame dubenėlyje sumaišome panko džiūvėsėlius, džiūvėsėlius ir miltus. Žuvį mirkome į kiaušinio plakinį, apvoliojame biriuose produktuose. Sudedame į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą.
3.
Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.
4.
Padažui agurkus supjaustome smulkiais kubeliais, česnaką taip pat pasmulkiname. Maišome su jogurtu, kefyru ir majonezu.
5.
Žuvį valgėme su gaiviu padažu, bulvių koše ir burokėlių mišraine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital