Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
6 vienetai | portabello grybų | |
200 gramų | pievagrybių | |
200 mililitrų | barbekiu padažo (naudojome "Santa Maria" BBQ Sauce Smoky Hickory) | |
6 šaukštai | aliejaus | |
4 vienetai | dešrainių bandelių | |
pagal poreikį | majonezo | |
Užtepimui: | ||
150 gramų | fetos sūrio | |
50 mililitrų | petražolių | |
50 mililitrų | laiškinių česnakų | |
1 pundelis | pipirnės | |
1 vienetas | svogūnėlių | |
3 šaukštai | svogūnų dribsnių | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukšteliai | baltojo vyno acto | |
pagal skonį | akmens druskos (naudojome "Santa Maria") | |
pagal skonį | pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry) |