Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g obuolių
225 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g cukraus
2 v.š. cinamono
4 kiaušiniai
450g miltų
2 a.š. kepimo miltelių
4-5 v.š. pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti plonomis skiltelėmis.
Margariną išplakti su cukrumi ir cinamonu. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir kartu su pienu po truputį įmaišyti į kiaušinių ir sviesto masę.
Tešla turi būti tokios konsistencijos, kad sunkiai varvėtų nuo šaukšto.
Dalį tešlos supilame į kepimo formą, pateptą margarinu, ir ant viršaus sudedame obuolių skilteles. Likusia tešla užpilame obuolius, kad nesimatytų.
Kepame 175 C orkaitėje 1 valandą.