Keksas iš didžiosios kepinių knygos

AUTORIUS:
Rugilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Keksas iš didžiosios kepinių knygos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
220 g margarino VILNIUS kepiniams, kambario temperatūros
320 g miltų
2/3 šaukštelio žemės muskatų, milteliais
1/2 šaukštelio kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
3 kiaušiniai
250 g rudojo cukraus
60 ml konjako arba brendžio
150 g graikinių riešutų
200 g juodų ir didelių razinų
cukraus pudros (tik pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną išmaišome su cukrumi. Išplakame kiaušinius ir sumaišome su margarino mase. Suberiame į gautą masę miltus, kepimo miltelius, muskatą, druską, susmulkintus riešutus, razinas ir įpilame konjako ar brendžio. Gerai išmaišome ir sukrečiame į kepimo formą. Kepiau orkaitėje iki 180 laipsnių beveik 1 valandą.
AUTORIUS: Rugilė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital