Karšta sūrio ir surimi lazdelių užtepėlė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Karšta sūrio ir surimi lazdelių užtepėlė
Karšta sūrio ir surimi lazdelių užtepėlė
Karšta sūrio ir surimi lazdelių užtepėlė
Karšta sūrio ir surimi lazdelių užtepėlė
Autorius apie receptą: Oficialiai paskelbiu, kad ši užtepėlė yra tikras hitas. Tobulas užkandis prie savaitgalio filmo arba vakarui su draugais Gamyba itin paprasta: kelios minutės darbo, toliau 20 Oficialiai paskelbiu, kad ši užtepėlė yra tikras hitas. Tobulas užkandis prie savaitgalio filmo arba vakarui su draugais Gamyba itin paprasta: kelios minutės darbo, toliau 20 minučių kepa orkaitė ir viskas - pasakiško skonio užkandis paruoštas. Karštos užtepėlės tekstūra labai kreminė, su daug tįstančio sūrio, puikaus skonio suteikia VIČI CLASSIC Surimi lazdelės - švelnus krabų skonis puikiai dera su česnako ir sūrio aromatais. Išbandyti privaloma! (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų kreminio sūrio
200 gramų surimi lazdelės (Naudojau VIČI CLASSIC )
100 gramų čederio sūrio (tarkuoto)
50 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai grietinės
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis čili padažo
1 šaukštelis vorčesterio padažo
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Patiekiant:
pagal poreikį petražolių (šviežių)
pagal poreikį prancūziško batono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dideliame dubenyje sumaišome kreminį sūrį, majonezą, grietinę, smulkintas surimi lazdeles, tarkuotą čederio ir kietąjį sūrį, įtarkuojame česnaką, pilame čiliir vorčesterio padažus, beriame druskos ir pipirų.
2.
Šią masę perkeliame į kepimo formą.
3.
Kepame 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių, tada įjungiame griliaus funkciją ir pakaitiname dar 5 minutes.
4.
Patiekiant pabarstome smulkintomis petražolėmis.
Patarimai:
Tokią užtepėlę labai skanu valgyti su prancūziško batono riekelėmis, bet galima patiekti ir su kitomis duonomis, duoniukais, trapučiais ir net daržovių lazdelėmis.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital