Karpačas

AUTORIUS:
Onutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Karpačas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Karpačui:

100 g jautienos išpjovos
50 g kieto sūrio

Padažui:

1 šaukštas vyno acto
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas sojos padažo
šlakelis natūralių citrinos sulčių
malti pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia reikia supjaustyti jautienos išpjovą. Norint ją plonai supjaustyti pirmiausia užšaldome, tada šiek tiek atšildome (apie 5 minutes) ir supjaustome plonais griežinėliais. Griežinėliais supjaustytą jautieną sudedame į lėkštę. Ant viršaus užpilame pasigamintą pagal Jūsų skonį padažą (kas mėgsta daugiau pipirų, deda jų daugiau ir pan.), tada užbarstome sūrį ir ant viršaus dar galima uždėti pjaustytų alyvuogių. Skanaus!
AUTORIUS: Onutė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Tina
2012-01-18 19:38
aš dar dedu graižagarsčių nemažai ir pesto padažo. skanumėlis :) ATSAKYTI
Onute
2011-09-10 16:30
ech.. receptas visai ne toks koki siunciau :) naudokit dziugo suri ant virsaus pabarstymui ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital