Karbonadas su pievagrybių padažu

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Karbonadas su pievagrybių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg kiaulienos kumpio
prieskoniai karbonadams
2 kiaušiniai
100 g džiuvėsių
aliejus kepimui
500 g pievagrybių
4 svogūnai
100 g sviesto
200 g grietinėlės
juodieji pipirai
lauro lapeliai
mairūnas
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karbonadus ištrinti jiems skirtais prieskoniais, pavolioti kiaušinio plakinyje, džiuvėsiuose ir iškepti aliejuje, keptuvėje, ar orkaitėje. Svieste pakepinti smulkintus svogūnus, po to suberti pievagrybius, po žiupsnį lauro lapelių, mairūno, juodųjų pipirų ir lėtai troškinti. Pabaigoje supilti grietinėlę, išmaišyti ir dar patroškinti.
AUTORIUS: Regina R.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Audre
2017-02-13 17:29
Niam niam kaip skaniai gavosi :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital