Kanelės

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kanelės
Kanelės
Kanelės
Autorius apie receptą: Velykos - šeimos šventė, kuomet visi kartu prie bendro stalo galite pasimėgauti puikiais desertais. Vienas iš tokių desertų kaip tik yra kanelės. Tad kviečiu pasigaminti šį Velykos - šeimos šventė, kuomet visi kartu prie bendro stalo galite pasimėgauti puikiais desertais. Vienas iš tokių desertų kaip tik yra kanelės. Tad kviečiu pasigaminti šį prabangų ir labai skanų desertą. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 48 nedideles kaneles. (...daugiau) Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
120 gramų nerafinuoto cukraus (+ formai pabarstyti)
100 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių trynių
50 gramų sviesto (+ formai patepti)
3 šaukštai romo
2 šaukštai vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus persijojame į dubenį, sumaišome su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, druska.
2.
Sviestą ištirpiname.
3.
Į miltų mišinį įmušamame kiaušinius, supilame trynius, romą, sumaišome iki vientisos konsistencijos masės. Į masę supilame ištirpintą sviestą, išmaišome.
4.
Pakaitiname pieną, bet neužviriname.
5.
Į tešlą po truputį, maišant, supilame pieną. Tešlą dedame į šaldytuvą parai.
6.
Kanelių formeles patepame sviestu ir pabarstome cukrumi. Tešla pripildome formeles, palikdami apie 1 cm nuo viršaus.
7.
Kepame iki 250 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 minučių. Tada kaitrą sumažiname iki 170 C laipsnių ir kepame dar 50 minučių. Kepant stebime kaip kyla kanelės, jeigu labai iškyla iš formos, galime ištraukti iš orkaitės, palaikyti kelias minutės, kol kanelės sugrįš į savo formą ir dėti atgal į orkaitę. Išjungiame kaitrą ir kaneles paliekame orkaitėje 20-30 min, vėliau ištraukiame iš orkaitės ir formos. Skanaus.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital