Kalakutų krūtinėlės su daržovėmis

AUTORIUS:
Loreta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Kalakutų krūtinėlės su daržovėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g žiedinių kopūstų
druskos
300 g briuselinių kopūstų
500 g kalakutų krūtinėlių
1 a. š. sezamų aliejaus
0,4 a. š. mėsos sultinio miltelių
juodųjų pipirų
100 ml baltojo vyno
čiobrelių šakelė
6 petražolių šakelės
40 g sviesto
2 v. š. grietinės
4 pomidorai
tarkuoto muskato
1 česnako skiltelė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užvirinti apie du litrus vandens, įberti druskos. Žiedinį ir briuselinius kopūpstus nuvalyti. Žiedinį kopūstą perpjauti į 4 dalis ir 10 minučių virti pasūdytame vandenyje ant stiprios ugnies. Briuselinius kopūstus virti 7 minutes. daržoves perlieti šaltu vandeniu. Iš karto sudėti į keptuvą ir uždengti.
Krūtinėles įtrinti aliejumi, apibarstyti sultinio milteliais ir sudėti į keptuvą. Supilti baltąjį vyną, pagardinti prieskoniais, uždengti ir 20 minučių troškinti ant silpnos ugnies.
Sviestą pašildytose lėkštėse sutrinti šakute, sukrėsti grietinę ir įberti druskos. Pomidorų viršūnėles įpjauti kryžmai, į įpjovas įdėti po česnako griežinėlį.
Daržoves pagardinti sviesto ir grietinės padažu. Uždengti ir šiek tiek pašildyti, paskaninti muskatu. Pomidorus sudėti prie mėsos, pasūdyti. Uždengti ir dar keletą minučių patroškinti.
AUTORIUS: Loreta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital