Kalafiorus išskaidome žiedynais ir paverdame pasūdytame vandenyje apie 7 minutes, tačiau nepervirkite, kad nebūtų per minkšti. Išvirtus kalafiorus nusunkiame ir padedame į šalį.
Dubenyje sumaišome tarkuotą sūrį, druską, pipirus, susmulkintus česnakus ir susmulkintas petražoles.
Į sūrio, prieskonių bei žalumynų mišinį supilame išplaktus kiaušinius ir viską šmaišome.
Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir išmaišome viską iki vientisos masės.
Į gautą tešlą suberiame apvirtus kalafiorus ir dar kartą viską išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame po šaukštą blynelių tešlos ir vartant gražiai apkepame abi blynelių puses.
Patiekiame su grietine ar kitokiu mėgstamu padažu.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!