Kakaviniai blyneliai su varškės kremu ir uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kakaviniai blyneliai su varškės kremu ir uogomis
Autorius apie receptą: Tobulas pasirinkimas saldiems savaitgalio pusryčiams. Labai skanu tiekti su grietine ar vaniliniu padažu. Tobulas pasirinkimas saldiems savaitgalio pusryčiams. Labai skanu tiekti su grietine ar vaniliniu padažu. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
350 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
3 šaukštai kakavos (apytikriai)
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilės
Įdarui:
350 gramų varškės
2 šaukštai grietinės
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilės
pagal skonį mėlynių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinius, pilti pieną, berti druską, cukrų, vanilę ir išplakti. Įsijoti miltus su kakava ir dar kartą suplakti.
2.
Į gautą masę pilti aliejų, išmaišyti ir palikti tešlą pastovėti 15 - 20 minučių.
3.
Keptuvę įkaitinti, pilti samtį tešlos ir pakėlus keptuvę pasukioti ore, kad tešla pasiskirstytų per visą plotį. Kepti apie 2 minutes, tuomet apversti ir kepti iki kol iškeps.
4.
Įdarui į dubenį dėti varškę, grietinę, berti cukrų, vanilę ir gerai išmaišyti. Sudėti mėlynes ir permaišyti.
5.
Ant iškepusio blynelio dėti paruošto įdaro, sulankstyti. Taip paruošti visus blynelius.
6.
Įkaitinti keptuvę, sudėti blynelius ir dar apkepti iš abiejų pusių.
7.
Patiekti galima su grietine ar vaniliniu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital