Eklerų gamyba:
Vandenį užviriname, įdedam sviestą ir druską, viską užviriname.
Į verdančią masę įberiame miltus, gerai išmaišome. Verdam dar 2 min. Masę šiek tiek atvėsiname. Įmušam vieną kiaušinį, gerai išmaišome, įmušam antrą kiaušinį, išmaišome ir Tokių būdų įmušam visus kiaušinius.
Skardą išklojame kepimo popieriumi. Su šaukštų arba konditerinio švirkšto pagalba tešlą sudedam ant skardos juostelių pavidalų apie 10 cm ilgio. Pašauname į iš anksto iki 180`C įkaitintą orkaitę, kepame iki auksinės spalvos apie 35–40 min. Kepimo metų orkaitės neatidarinėti.
Iškeptus ir atvėsintus eklerus pripildyti kremais konditerinio maišelio arba švirkšto pagalba.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)