Jūros gėrybių salotos

AUTORIUS:
Irena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Jūros gėrybių salotos
Jūros gėrybių salotos
Jūros gėrybių salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g keptos lašišos
500 g krevečių (virtų, keptų ar marinuotų)
2 mangai
20 virtų putpelių kiaušinių
2 paprikos
3 šaukštai ikrų
1 krūvelė salotų
Padažui:
3-4 skiltelės česnako
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis medaus
3 šaukštai citrinos sulčių
Druskos ir pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą ir paprikas supjaustykite kubeliais.
Perpjaukite per pusę putpelių kiaušinukus.
Visus ingredientus sudėkite į lėkštes ir užpilkite padažu. Padažas: česnakus sutrinkite arba išspauskite sultis. Viską gerai išmaišykite ir turite padažą.
AUTORIUS: Irena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital