Jūros gėrybių karis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Jūros gėrybių karis
Jūros gėrybių karis
Jūros gėrybių karis
Jūros gėrybių karis
Jūros gėrybių karis
Jūros gėrybių karis
Jūros gėrybių karis
Jūros gėrybių karis
Jūros gėrybių karis
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio ir aromato patiekalas, kuriam bus sunku atsispirti. Ypač tiems, kurie mėgsta jūrų gėrybes ir kario skonį. Šis junginys tiesiog nustelbs net visko ragavusius! Nuostabaus skonio ir aromato patiekalas, kuriam bus sunku atsispirti. Ypač tiems, kurie mėgsta jūrų gėrybes ir kario skonį. Šis junginys tiesiog nustelbs net visko ragavusius!
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
800 mililitrų kokosų pieno
350 gramų midijų (su kiautais)
300 gramų krevečių be kevalo
300 gramų lašišos
200 gramų kalmarų filė
150 gramų morkų
150 gramų pievagrybių
150 gramų cukinijų
150 gramų paprikos
150 gramų vyšninių pomidorų
120 gramų poro
2 vienetai prancūziško batono (su sviestu)
80 mililitrų aliejaus
60 gramų česnako
40 gramų žaliųjų citrinų
20 gramų kario pastos
10 gramų aitriosios paprikos
10 gramų žaliųjų citrinų (lapų)
10 gramų žuvies padažo
5 gramai rudojo cukraus
2 gramai druskos
2 gramai prieskonių žuviai
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuvalome ir nuplauname midijas, kalmarus, krevetes, lašišą.
2.
Kalmarų filė supjaustome žiedais, lašišą supjaustome didesniais gabaliukais.
3.
Lašišą ir jūros gėrybes pamarinuojame druskoje, pipiruose ir žuvies prieskoniuose.
4.
Kariui paruošti, papriką, morkas, česnakus, porą, cukiniją ir pievagrybius nuplauname ir supjaustome.
5.
Į keptuvę pilame aliejų ir dedame supjaustytas daržoves, tuomet sudedame visas jūros gėrybes ir kepame apie 1-2 minutes. Pilame kokosų pieną, žuvies padažą, kario pastą, cukrų, įspaudžiame skiltelę laimo sulčių, viską sumaišome ir verdame 2-3 minutes, kol užvirs kokosų pienas.
6.
Griliuje paskrudiname supjaustytą prancūzišką batoną su sviestu.
7.
Papuošimui naudojame smulkintą petražolę, griežinėliais pjaustytą čili pipirą, laimo skiltelę.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital