Jogurtinis morengo tortas (be kepimo)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Jogurtinis morengo tortas (be kepimo)
Jogurtinis morengo tortas (be kepimo)
Jogurtinis morengo tortas (be kepimo)
Autorius apie receptą: Manau, kad man pavyko puikiai, nes atsiliepimai buvo tik teigiami! Desertas skirtas mėgstantiems saldžius patiekalus, bet nemėgstantiems "tupinėti" virtuvėje, kepant Manau, kad man pavyko puikiai, nes atsiliepimai buvo tik teigiami! Desertas skirtas mėgstantiems saldžius patiekalus, bet nemėgstantiems "tupinėti" virtuvėje, kepant biskvitinius tortus ar pyragaičius. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų sausainių (morenginių)
125 gramai jogurto, natūralaus
pagal skonį cukraus pudros
pagal skonį citrinų sulčių
pagal poreikį uogų (įvairių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Grietinėlę ir natūralų jogurtą su cukraus pudra suplakiau iki standžių putų, pagardinau citrinų sultimis.
2.
Ant atsegamos tortinės dugno uždėjau kartoninį padėkliuką. Jį sutepiau paruoštu kremu ir sudėjau morenginių sausainių sluoksnį, tada dėjau kremą, vėl sausainius ir vėl kremą.
3.
Papuošiau uogomis.
Patarimai:
Kremą galite daryti tik su grietinėle, bet man nesinorėjo labai riebaus, todėl maišiau su jogurtu.
Kremą ant morengų stenkitės uždėti prieš pat patiekiant ant stalo.
Prieš patiekiant laikyti šaldytuve.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital