Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g jautienos kumpio
50 g sviesto
2 kiaušinių tryniai
druska
pipirai
mėsos prieskoniai
2 nedideli obuoliai
5 šaukšteliai majonezo
50 g fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną sumalame, įdedame sviestą, išplaktus kiaušinių trynius, įberiame prieskonių, įpilame truputį vandens ir gerai išmaišome.
Iš paruošto faršo formuojame apskritus pusgaminius ir apkepame juos keptuvėje iš abiejų pusių.
Tada maltinukus apdedame obuolių skiltelėmis, užpilame po šaukštą majonezo, sumaišyto su tarkuotu fermentiniu sūriu ir toliau kepame orkaitėje.
Valgome su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.
Puošiame žalumynais ir citrina.