Japoniški blynai

AUTORIUS:
gevile
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Japoniški blynai
Japoniški blynai
Japoniški blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 ml cukraus
0,4 l pieno
3 kiaušiniai
1 žiupsnelis cinamono
Kviečių, kukurūzų, ryžių miltai (kiekvieno po lygiai)
Sviestas kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Trynius atskirti nuo baltymo. Tada sumaišyti juos atskitai. Supilti pieną ir išmaišyti. Tada įdėti cinamono. Miltus per sietelį persijoti ir tada berti juos į tešlą, kol jinai sutirštės. Tada dėti trynius išmaišyti su plaktuvu ir kepti ant sviesto. Galima užpilti šokolado ar pan. Skanaus!!!
AUTORIUS: gevile
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Taškas
2012-09-27 18:31
Apgaulingas pavadinimas. :) Japonai nevalgo nei sviesto, nei riebaus maisto, o iš nuotraukos atrodo toks riebus kaimo valgis. Jie naudoja apie 1 mažą šaukštelį cukraus saldumynų receptuose. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital