Autorius apie receptą:
Daugelio mėgstamas, nesunkiai paruošiamas desertas, kuriam visuomet yra sunku atsispirti! Labai tinka prie popietinės kavos puodelio.
Daugelio mėgstamas, nesunkiai paruošiamas desertas, kuriam visuomet yra sunku atsispirti! Labai tinka prie popietinės kavos puodelio.
Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai
kiaušinių trynių
5 vienetai
kiaušinių baltymų
250 gramų
maskarponės sūrio
5 šaukštai
cukraus
pagal skonį
kakavos
pagal poreikį
biskvitinių pirštelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Trynius išsukame su cukrumi, kol pabals. Įmaišome maskarponę ir atidedame į šalį. Iki standumo išplakame baltymus ir įmaišome į maskarponės ir trynių masę.
2.
Pradedame formuoti tiramisu: dedame kremą, į kavą trumpam įmerkiame sausainius, klojame ant kremo, vėl pagardiname kremu ir pabarstome kakavos. Visa tai kartojame ir užbaigiame kremo ir kakavos sluoksniu