1. Orkaitę įkaitinti iki 190oC (375oF).
2. Kepimo skardą iškloti folija.
3. Užsimauti gumines pirštines.
4. Paprikas perpjauti per pusę išilgai. Palikti kotelį. Arbatiniu šaukšteliu išimti sėklas.
5. Įdarui: sumaišyti grietinėlės sūrį ir cheddar.
6. Įdarą dėti į paruoštas paprikų puseles. Įdarytas paprikas apsukti šoninės juostele ir persmeigti mediniu pagaliuku. Dėti į paruoštą skardą. Viršų aptepti barbeque padažu ir pašauti į karštą orkaitę.
7. Kepti 20-25 minutes, kol paprikos suminkštės ir šoninė šiek tiek apskrus.
8. Labai skanios ir karštos, ir atvėsę.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)