Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2.5 kilogramo | lydekos | |
150 gramų | lašišos filė | |
1 galva | svogūnų | |
1 vienetas | morkų | |
0.5 vieneto | geltonosios paprikos | |
3 riekelės | batono | |
0.5 vieneto | salierų stiebų | |
30 gramų | aliejaus (naudojau su citrina ir bazilikais) | |
2 šaukštai | manų kruopų | |
1 sauja | žalumynų (bazilikų, krapų, petražolių) | |
1 šaukštas | krakmolo (nubraukto) | |
1 šaukštelis | jūros druskos | |
3 žiupsneliai | maltų lauro lapų | |
2 žiupsneliai | penkių pipirų mišinio | |
2 žiupsneliai | maltos kalendros | |
2 žiupsneliai | džiovintų čiobrelių | |
2 žiupsneliai | džiovinto raudonėlio | |
1 šaukštas | linų sėmenų | |
Kepimui: | ||
30 gramų | aliejaus |