Humusas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Humusas
Autorius apie receptą: Sveikas, gardus užkandis, puikiai tinkantis su daržovių lazdelėmis, duona. Sveikas, gardus užkandis, puikiai tinkantis su daržovių lazdelėmis, duona. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų konservuotų avinžirnių
3 šaukštai vandens (arba skysčio nuo avinžirnių)
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas sezamų pastos tahini
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
pagal poreikį petražolių
pagal skonį saldžiosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Konservuotus avinžirnius nusausinti, bet skysčio neišpilti.
2.
Sudėti avinžirnius į elektrinį trintuvą. Dėti česnaką, sezamų pastą, pilti citrinos sultis, 1 šaukštą alyvuogių aliejaus. Iš karto nedėti visos sezamų pastos, citrinos sulčių. Ragauti ir asmeniškai spręsti ar norisi daugiau. Trinti iki vientisos masės, įpilant avinžirnių skysčio arba vandens iki norimos humuso konsistencijos. Pagardinti druska, pipirais.
3.
Patiekiant apšlakstyti šaukštu alyvuogių aliejaus, pabarstyti paprikos milteliais, smulkintomis petražolėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital