Grybukai

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Grybukai
Autorius apie receptą: Nesunkiai pagaminami, labai skanūs grybukai. Nesunkiai pagaminami, labai skanūs grybukai. Karolina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
200 gramų grietinės, 30% riebumo
200 gramų cukraus
170 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį vanilinio cukraus
šiek tiek aliejaus (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sviestą ištirpinti, atvėsinti.
2.
Kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakti, iki masė pabals ir jos tūris ženkliai padidės. Sudėti grietinę, suberti miltus, kepimo miltelius ir viską išmaišyti. Į masę supilti ištirpintą sviestą, viską išmaišyti.
3.
Grybukų keptuvę gerai įkaitinkite, tuomet atidarykite, patepkite aliejumi.
4.
Greitai dėkite tešlos į kiekvieną keptuvės grybuką. Kepkite, kol gražiai paruduos.
5.
Iškepusius ir atvėsusius grybukus galima nudažyti šokolado glaistu.
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital