Tešlą šiek tiek pakočioti ir ja iškloti kepimo skardą, pateptą sviestu.
Įdaras: grybus išvirti, pasmulkinti ir kepti keptuvėje kartu su svogūnais (pjaustyti kubeliai), smulkintais česnakais ir smulkintais žiediniais kopūstais. Į apkepusį įdarą įmaišyti provanso žoleles, paštetą ir pipirus. Tada reikia pasiruošti užpilą. Kiaušinius išplakti su grietine ir druska, kad pasidarytų vientisa masė. Į skardą išklotą tešla dedame įdarą ir ant viršaus pilame grietinės - kiaušinių užpilo, kad jis apsemtų įdarą, ir šauname skardą į 180 - 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 20 minučių. Skanaus :)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)