Grikių rizoto

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Grikių rizoto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 stiklinių grikių
2 morkų
2 svogūnų
1 pomidoro
1 skiltelės česnako
Druskos
Juodųjų pipirų
300 g kiaulienos
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, pabarstyti druska, pipirais ir sumaišyti su trintu česnaku. Marinuoti apie valandą laiko kambario temperatūroje.

Grikius sudėti virti į pasūdytą vanenį.

Kol verda kruopos, įkaitintame aliejuje apkepti mėsytę. Tada kartu sudėti apkepti sutarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytą svogūną. Baigiant kepti, sudėti smulkintą pomidorą.

Išvirus grikiams ir iškepus mėsai viską sumaišyti, barstyti smulkintų krapų ir patiekti.

Skanaus.

 

AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital