Grybus nuplauname ir nuvalome.
Sudedame grybus į puodą, užpilame vandeniu, pasūdome ir paverdame apie 20 min.
Išvirtus grybus nusunkiame ir paliekame atvėsti.
Atvėsusius grybus susmulkiname.
Ištirpiname gilioje keptuvėje arba troškintuvėje šiek tiek sviesto ir pakepiname apie 2 min. jame susmulkintą nuluptą svogūną.
Tuomet sudedame susmulkintus grybus ir pakepiname apie 3-4 min.
Supilame grietinėlę, sultinį ir patroškiname apie 5 min.
Miltus gerai išmaišome su šiek tiek grietinėlės, supilame į keptuvę, paskaniname viską muskatu, lauro lapeliais, pipirais bei druska ir patroškiname dar apie 4 min.
Patiekiame šiltus su apkeptomis bulvėmis.
Skanaus.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)