Grietinėlėje troškinti grybai

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Grietinėlėje troškinti grybai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek muskato
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas kvietinių miltų
0.5 stiklinės grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
0.5 stiklinės sultinio
šiek tiek kvapiųjų pipirų
500 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus nuplauname ir nuvalome.
Sudedame grybus į puodą, užpilame vandeniu, pasūdome ir paverdame apie 20 min.
Išvirtus grybus nusunkiame ir paliekame atvėsti.
Atvėsusius grybus susmulkiname.
Ištirpiname gilioje keptuvėje arba troškintuvėje šiek tiek sviesto ir pakepiname apie 2 min. jame susmulkintą nuluptą svogūną.
Tuomet sudedame susmulkintus grybus ir pakepiname apie 3-4 min.
Supilame grietinėlę, sultinį ir patroškiname apie 5 min.
Miltus gerai išmaišome su šiek tiek grietinėlės, supilame į keptuvę, paskaniname viską muskatu, lauro lapeliais, pipirais bei druska ir patroškiname dar apie 4 min.
Patiekiame šiltus su apkeptomis bulvėmis.
Skanaus.
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Ištroškinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital