Greitos vištienos salotos su pupelėmis ir pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Greitos vištienos salotos su pupelėmis ir pievagrybiais
Greitos vištienos salotos su pupelėmis ir pievagrybiais
Greitos vištienos salotos su pupelėmis ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Sočios, skanios salotos, puikiai tinkančios ne tik šventėms, bet ir ant įprasto jūsų stalo. Sočios, skanios salotos, puikiai tinkančios ne tik šventėms, bet ir ant įprasto jūsų stalo. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų vištienos filė
300 gramų marinuotų pievagrybių (silpnai rūgščių )
250 gramų raudonų pupelių (virtų arba konservuotų, gali būti baltos)
50 gramų graikinių riešutų
0.5 stiklinės vandens (verdančio)
2 šaukštai majonezo (arba grietinės)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 sauja krapų (šviežių)
1 šaukštelis kario prieskonių
pagal skonį druskos
Marinatui:
2 šaukštai obuolių acto
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukšto vandens (verdančio)
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos filė nuplaukite po šaltu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Vištieną įtrinkite druska ir kario prieskoniais iš abiejų pusių.
2.
Įkaitinkite augalinį aliejų keptuvėje ir įdėkite paruoštą vištienos filė, kepkite po 2 minutes kiekvieną pusę.
3.
Po to užvirkite vandenį ir įpilkite į keptuvę pusę stiklinės verdančio vandens, uždenkite dangčiu ir dar kepkite 15-20 min. Iškepusią vištieną atvėsinkite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
4.
Marinuojame svogūną: į indelį sudėkite supjaustytą kubeliais svogūną, įberkite cukraus, druskos, įpilkite acto ir verdančio vandens, išmaišykite ir palikite marinuotis 15 min.
5.
Sausoje keptuvėje paskrudinkite graikinius riešutus. Pravėsusius riešutus smulkiai sukapokite peiliu (bet ne iki miltų smulkumo).
6.
Į dubenį sudėkite supjaustytus pievagrybius, vištieną, nuspaustus marinuotas svogūnus, pupeles, smulkintus riešutus ir krapus.
7.
Įdėkite majonezo arba grietinės ir viską gerai išmaišykite.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital