Greitos sluoksniuotos tešlos užkepėlės su voveraitėmis
AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 2)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Susibūrimui reikėjo greitai pagaminamo užkandžio, tad labai pasitarnavo šaldyta tešla. Jei mėgstate voveraites ir sūrį pabandykite ir jūs.
Susibūrimui reikėjo greitai pagaminamo užkandžio, tad labai pasitarnavo šaldyta tešla. Jei mėgstate voveraites ir sūrį pabandykite ir jūs.
Laima
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų
voveraičių
270 gramų
sluoksniuotos tešlos
120 gramų
sūrio
3 skiltelės
česnako
pagal skonį
druskos
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Voveraites nuvalyti ir supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, suberti į keptuvę ir kepti apie 15 minučių iki kol skystis išsiskirs, o tuomet nugaruos ir voveraitės iškeps. Pabarstyti druska, pipirais.
2.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti tešlos lakštą, jei naudojate tešlą mažais lakštais, suglauskite juos šonais ir šiek tiek pakočiokite iki vientisumo. Tuomet subadyti šakute.
3.
Sutarkuoti sūrį, įspausti česnako ir permaišyti, tuomet paskirstyti per visą tešlos plotį. Ant sūrio sudėti voveraites.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje (kaitinimas apačia + vėjelis) apie 15 minučių iki kol apkeps ir iškeps.