Greitos liežuvio salotos su žirneliais

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Greitos liežuvio salotos su žirneliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiamos, skanios ir sočios salotos, kurios puikiai tinka pietums ar vakarienei, tiekti ant šventinio stalo. O jei norisi dar sočiau, į salotas galima dėti Labai greitai paruošiamos, skanios ir sočios salotos, kurios puikiai tinka pietums ar vakarienei, tiekti ant šventinio stalo. O jei norisi dar sočiau, į salotas galima dėti smulkiai pjaustytą kopūstą. (...daugiau) Miglė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas kiaulės liežuvio (virto arba kitos rūkytos, keptos ar virtos mėsos, kumpelio)
300 gramų konservuotų žirnelių
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai majonezo (arba pagal poreikį)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Liežuvį supjaustyti juostelėmis, svogūną supjaustyti pusžiedžiais, sudėti į dubenį. Suberti nuvarvintus žirnelius.
2.
Į dubenį su paruoštais ingredientais berti druską, pipirus, dėti majonezą ir viską gerai išmaišyti.
AUTORIUS: Miglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital