Greitos morkų ir ridikėlių salotos su vištiena

AUTORIUS:
Lijana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Morkų ir ridikėlių salotos su vištiena
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Salotos labai gardžios, česnakas suteikia pikantiškumo, jokių kitų prieskonių netrūksta. Salotos labai gardžios, česnakas suteikia pikantiškumo, jokių kitų prieskonių netrūksta. Lijana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų rūkytos vištienos (arba keptos, virtos)
2 vienetai morkų (nedidelių arba 1 didesnės)
100 gramų ridikėlių (6-7 vnt.)
1 sauja špinatų (nebūtina arba galima keisti kitomis žaliomis salotomis)
2 šaukštai majonezo (gaivesnei versijai - graikiško jogurto)
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas sutarkuoti stambia burokine tarka arba supjaustyti plonais šiaudeliais., ridikėlius supjaustyti griežinėliais, dėti į dubenį.
2.
Vištieną supjaustyti mažais gabalėliais arba suplėšyti šakute. Dėti į dubenį su daržovėmis.
3.
Į mažą dubenėlį dėti majonezą, įspausti česnaką, berti pipirus ir išmaišyti. Sukrėsti į dubenį su daržovėmis ir vištiena, dėti špinatus, išmaišyti. Pagal skonį pagardinti druska.
AUTORIUS: Lijana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
niam
2017-11-24 20:10
Skanu, ačiū :) ATSAKYTI
vaida
2009-09-26 17:28
labai skanu ;-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital