Autorius apie receptą:
Nežinau, tai labiau salotos, ar mišrainė, bet varškės ir lašišos užkandis – greitas, sotus, sveikas ir maistingas patiekalas. Visus ingredientus susmulkinam, sumaišom ir
Nežinau, tai labiau salotos, ar mišrainė, bet varškės ir lašišos užkandis – greitas, sotus, sveikas ir maistingas patiekalas. Visus ingredientus susmulkinam, sumaišom ir mėgaujamės. Paprasta, kaip 2×2! Porcija pavyko nedidelė, galvojau, kad tik užkąsiu, bet viską suvalgiusi pasijaučiau soti. Taigi drąsiai galite rinktis kaip pusryčius ar lengvą vakarienę.
(...daugiau)(...mažiau)Skirmantė, Raudona virtuvė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Lašišą maišome su agurku, svogūnu, krapais, beriame žiupsnį druskos ir viską išmaišome. Viskas, varškės ir lašišos užkandis paruoštas!
Patarimai:
•
Naudojau grūdėtą varškę, su ja skaniausia – ji tokia skystesnė. Su paprasta varške pavyksta tirštesnė konsistencija, labiau tinka valgyti kaip užtepėlę, ar lavašus patepti.
•
Svogūnas nėra būtinas. Jei turite, dėkite žalių svogūnų laiškų, arba raudonojo svogūno. Galite jo ir iš vis nedėti, bet tas lengvas jo aštrumas papildo bendrą skonį.