Greiti tradiciniai sausainiai su cinamonu

AUTORIUS:
Ema
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greiti tradiciniai sausainiai su cinamonu
@Shutterstock
Greiti tradiciniai sausainiai su cinamonu
Greiti tradiciniai sausainiai su cinamonu
Autorius apie receptą: Šių sausainių receptą esu atradusi jau seniau, bet tik neseniai išbandžiau ir mūsų šeimai labai patiko. Tam, kad iškepti skanumyną prie kavos ar arbatos nereikia ilgai Šių sausainių receptą esu atradusi jau seniau, bet tik neseniai išbandžiau ir mūsų šeimai labai patiko. Tam, kad iškepti skanumyną prie kavos ar arbatos nereikia ilgai sukiotis virtuvėje. Šie sausainiai, būtent tokie - greitai paruošiami, o ir nereikia daug ingredientų. (...daugiau) Ema
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
125 gramai sviesto (minkšto)
120 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
20 mililitrų pieno
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
2 šaukštai cinamono
2 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai į dubenį sudėti sviestą, įmušti kiaušinį, suberti cukrų ir gerai išmaišyti iki vientisos masės šakute ar elektriniu maišytuvu.
2.
Į dubenį su sviestu ir kiaušinio mišiniu supilti pieną, gerai išmaišyti. Tuomet įberti miltus, kepimo miltelius, druską ir užminkyti tešlą. Tešla turi būti šiek tiek lipni, bet ją turi būti galima suformuoti į rutulį.
3.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą. Palikti 30 - 40 minučių.
4.
Stalą iškloti kepimo popieriumi, dėti tešlą ir iškočioti. Tuomet paruoštą lakštą kartu su kepimo popieriumi perkelti ant kepimo skardos ir supjaustyti rombo formos nedideliais gabaliukais.
5.
Į dubenėlį suberti cukrų, cinamoną, išmaišyti ir pabarstyti ant paruoštos tešlos.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 - 25 minutes iki kol lengvai parus.
AUTORIUS: Ema
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vilija
2020-10-04 22:37
Labai skanūs gavosi. :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital