Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kumpeliu
AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 16)
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 16)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Paprasti ir labai skanūs.
Paprasti ir labai skanūs.
Laima
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų
sluoksniuotos tešlos
300 gramų
kumpio
200 gramų
fermentinio sūrio
(arba mocarelos ar kito mėgiamo)
2 vienetai
kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Kumpį supjaustyti kubeliais. Sūrį sutarkuoti.
2.
Tešlos lakštus perpjauti pusiau, kad būtų kvadrato formos.
3.
Ant kiekvieno tešlos gabalėlio dėti kumpio ir sūrio, tuomet užlenkti, kad forma būtų trikampio ir galus sulipinti, kad neišbėgtų įdaras, galima tepti vandeniu kraštus, tuomet lengviau sulips arba tvirtau suspausti pirštais, šakute.
4.
Aptepimui į dubenį įmušti kiaušinius, išplakti ir aptepti pyragėlius.
5.
Pyragėlius sudėti į kepimo formą ištiestą kepimo popieriumi.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių.