Autorius apie receptą:
Traškūs, skanūs blynai tik iš bulvių, be kiaušinių, be miltų.
Traškūs, skanūs blynai tik iš bulvių, be kiaušinių, be miltų.
Sandra
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai
bulvių
2 šaukštai
taukų
(arba aliejaus)
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokine tarka sutarkuojame porą vidutinių bulvių, na, arba vieną didelę. Lengvai nusunkiam skystį. Beriame druskos.
2.
Keptuvėje įkaitiname taukus arba aliejų.
3.
Šaukštu dedame tarkius, paspaudžiame, kad neiširtų. Kepame po kelias minutes kiekvieną pusę.