Konservuotus persikus supjaustyti stambiais gabalais.
Želatiną užpilti drungtu vandeniu, leisti išbrinkti, o tada įstatyti į šilto vandens vonelę ir nuolat maišant ištirpinti ir leisti šiek tiek pravėsti.
Grietinę, cukrų ir citrinos sultis išplakti mikseriu, baigiant plakti supilti ištirpintą želatiną ir dar šiek tiek paplakti.
Gautą žele pilame į žele žiedą, sudedame konservuotus persikus, truputį pamaišome, jog jie pasiskirstytų. Padedame į šaldytuvą stingti.
Sausainius sutrupiname iki trupinių ir sumaišome su tirpintu sviestu. Kai žele truputį apstingsta, ant jos paskirstome sausainių trupinius ir ranka šiek tiek paspaudžiame.
Paliekame gardėsį dar kelioms valandoms šaldytuve, jog galutinai sutvirtėtų.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)