Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 gramų | vištienos krūtinėlės | |
1 vienetas | brokolių (vidutinio) | |
5 skiltelės | česnako (arba pagal skonį) | |
2 šaukštai | vandens | |
2 centimetrai | imbiero (šviežio arba 0.5 a.š. džiovinto) | |
2 šaukštai | aliejaus | |
Marinatui: | ||
2 šaukštai | sojos padažo | |
1 šaukštas | skrudintų sezamų aliejaus | |
1 šaukštas | kukurūzų krakmolo (nebūtina, bet su juo dar skaniau) | |
1 šaukštelis | ryžių acto (galima keisti obuolių ar vyno actu) | |
1 šaukštelis | sriracha padažo (ar sweet chilli ar kitokio aštraus padažo) | |
Padažui: | ||
80 mililitrų | vištienos sultinio | |
60 gramų | teriyaki padažo | |
1 šaukštas | rudojo cukraus (arba medaus) | |
1 šaukštas | ryžių acto | |
2 šaukšteliai | kukurūzų krakmolo | |
1 šaukštelis | sriracha padažo (ar sweet chilli ar kitokio aštraus padažo) | |
1 šaukštelis | skrudintų sezamų aliejaus | |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
pagal skonį | basmati ryžių (ar kitų mėgiamų) | |
1 saujelė | svogūnų laiškų (ar kalendrų arba petražolių) | |
1 saujelė | sezamo sėklų |