Greitas varškės ir obuolių pyragas su manais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Greitas varškės pyragas su obuoliais ir manais
Greitas varškės pyragas su obuoliais ir manais
Greitas varškės pyragas su obuoliais ir manais
Greitas varškės pyragas su obuoliais ir manais
Autorius apie receptą: Rekomenduoju visoms šeimininkėm išbandyti šį pyragą. Būtinai. Mano jis jau ne kartą keptas ir visada greitai suvalgomas. Jo idėjai Rekomenduoju visoms šeimininkėm išbandyti šį pyragą. Būtinai. Mano jis jau ne kartą keptas ir visada greitai suvalgomas. Jo idėjai įkvėpė"Laisvalaikis virtuvėje" tinklaraštis. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
3 vienetai obuolių
150 mililitrų pieno
100 gramų cukraus
100 gramų manų kruopų
1 vienetas citrinų (reikės žievelės)
16 gramų vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
pagal poreikį sviesto (kepimo formai ištepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Manų kruopas užpilame pienu ir paliekame išbrinkti.
2.
Dubenyje išplakame kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Į masę įmaišome varškę, kepimo miltelius, citrinos žievelę ir išbrinkusius manus. Išmaišome labai gerai.
3.
Šią masę supilame į sviestu išteptą kepimo formą, aš naudojau tortinę atsegamais kraštais, ir dedameį 175 C laipsnių orkaitę, kepame 20 minučių.
4.
Obuolius nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas ir įpjauname ne iki galo. Dedame obuolius ant tešlos, truputį įspaudžiame ir toliau kepame apie 40 minučių.
5.
Iškepus atvėsiname ant grotelių ir apibarstome cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Romualda
2020-12-02 07:55
Per ilgas kepimo laikas ! 20 min kepiau , po to sunkiai pavyko įspausti obuolius , nes plutelė buvo užsidėjusi . Po to dar 40 min !!! skrudinau . Rezultatas - iš orkaitės išėmiau “ Negrą”
Pyragu negaliu pavadinti - gavosi apkepas ! Siūlyčiau įdėti į tešlą bent 100 gr sviesto ar margarino . Kepimo laikas per ilgas , obuoliai nebuvo iki galo iškepę , o tešla perkepusi ATSAKYTI
Judita
2020-05-15 13:37
Labai labai skanus,įtarkavus apelsino žievelę - tobulai gaivus aromatas! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital