Greitas ir gaivus desertas su maskarpone ir vynuogėmis
AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 9)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Labai greitas desertas, kuris tinka tiek romantiškam vakarui, tiek kitai šventei. Ir saldus, ir gaivus. Vynuoges galima pakeisti šviežiomis braškėmis, konservuotais persikais
Labai greitas desertas, kuris tinka tiek romantiškam vakarui, tiek kitai šventei. Ir saldus, ir gaivus. Vynuoges galima pakeisti šviežiomis braškėmis, konservuotais persikais ar kitais mėgstamais vaisiais.
(...daugiau)(...mažiau)
Greta
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų
maskarponės sūrio
100 gramų
grietinėlės, 35% riebumo
2 saujos
vynuogių
(besėklių)
60 gramų
sausainių
(tinka šokoladiniai, vaniliniai ar kitokie)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sausainius sutrinti iki trupinių.
2.
Grietinėlę išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į maskarponę. Jeigu mėgstate saldžiau, plakdami grietinėlę galite į ją įberti šiek tiek cukraus, bet man paprastai pakanka saldumo nuo vynuogių ir sausainių.
3.
Į stiklines dėti šiek tiek vynuogių, tada - dalį maskarponės kremo ir užberti trupintų sausainių. Vėl dėti vynuogių, maskarponės, vėl sausainių. Viršų papuošti vynuogėmis.
Ar kambario temperatūroje ilgai išsilaiko? ATSAKYTI
Aistė
2018-10-28 08:40
Žiūrint, kokia ta kambario temperatūra pas Jus :) Pas mus namuose labai šilta, tai prieš patiekiant šaldytuve laikau. Jei pas Jus vėsiau, galima ir kelias valandas laikyti.
ATSAKYTI
Vaida
2018-10-01 00:12
Ar reikia palaikyti kelias val saldytuve?
ATSAKYTI
Lina
2018-10-01 09:40
Nebūtina, bet galima :) Aš vaikučiams duodu iškart paruoštus, kad nevalgytų labai šaltų.
ATSAKYTI