Greita vištiena kremiškame padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Greita vištiena kremiškame padaže
Autorius apie receptą: Yra maistas kūnui ir yra maistas sielai. Šis - būtent toks. Buvau pasiilgusi tokio maisto,nuo kurio kiekvieno kąsnio siela dainuoja ir prisimerki iš malonumo. Puikus patiekalas Yra maistas kūnui ir yra maistas sielai. Šis - būtent toks. Buvau pasiilgusi tokio maisto,nuo kurio kiekvieno kąsnio siela dainuoja ir prisimerki iš malonumo. Puikus patiekalas pietums ar vakarienei. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai vištienos krūtinėlės (didesnių arba 4 mažesnių)
150 mililitrų pieno
110 mililitrų vištienos sultinio
1 vienetas šalotinių svogūnų
1 vienetas citrinų
4 skiltelės česnako
3 šaukštai sviesto
2 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas petražolių
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio prieskonių (naudojau peri peri)
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti juostelėmis (aš dalinau į 3 dalis), sudėti į dubenį, berti druską, pipirus ir peri peri prieskonius, viską išmaišyti.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, dėti vištieną ir kepti iš abiejų pusių, kol išorėje apskrus, o vidus bus beveik iškepęs. Tuomet išimti iš keptuvės ir atidėti.
3.
Į keptuvę dėti sviestą ir ištirpinti. Tuomet suberti smulkintą svogūną ir česnako skilteles. Kepti kelias minutes iki kol suminkštės.
4.
Į keptuvę su svogūnais berti miltus ir maišyti, kad daržovės pasidengtų miltų košele. Tuomet supilti pieną ir vėl maišyti, kol neliks gumuliukų ir padažas pradeda tirštėti, supilti sultinį ir maišyti, kol viskas susijungs.
5.
Į keptuvę su padažu sudėti vištienos gabaliukus, supilti citrinos sultis ir dar pakaitinti kelias minutes, kol pradės virti. Tuomet išjungti kaitrą, berti petražoles, dėti citrinos griežinėlius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital